ADANA / SEYHAN - Şehit Ercan Sanca İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami Öğrenci ve Velilerimizin Katılımı İle Coşku İçerisinde Kutlandı.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Kapsamında Okulumuzda  ''Mendil Kapmaca''Oyununda Final'e kalan Sınıfımız 4-D Sınıfı Oldu. Okulumuzu İlçe ve il de temsil edecek olan 4-D Sınıfına Başarılar Dileriz.

Mrt

Okulumuzda Yangın tatbikatı yapıldı.Okulumuz 1055 öğrenci 52 personel kısa süre içerisinde okuldan tahliye edildi.Olası yangında yapılması gerekenler ve yangına müdahale de yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ÖĞRETMEN KURUL TOPLANTISI ÖĞRETMENLERİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yılı Kutlama Programı Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinlikler ve velilerimizin yoğun katılımı ile coşku içerisinde kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantıısı Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Okul Müdürü Murat ÇİÇEKDEL Toplantıya katılan velilerimize Okulumuzun Yeni Eğiitm Öğretim Yılında  yapılacak çalışmalar, etkinlikler hakkında kısa bilgilendirme yaptı.Okul Aile Birliği Başkan ve Üyelerinin seçimi yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile coşku içerisinde kutlandı .....

Kas